Vinotoč Kolar

Vinotoč

Kolar

in proizvodnja mesnih izdelkov

Naša ponudba

Dobro vino

Vino je med pijačami najkoristnejše, med zdravili najokusnejše in med hrano najprijetnejše.

Domača hrana

Lepega vremena in sitega trebuha se človek nikoli ne naveliča.

Oddih

Včasih potrebujemo le počitek, v čudovitem mestu, sami ali z nekom, ki ga ljubimo.

Okusite naše izdelke

iz lastne proizvodnje

Z večletnimi izkušnjami izdelave suho mesnih izdelkov privabljamo goste tudi iz sosednjih držav. 

Okusite naše izdelke

iz lastne proizvodnje

Z večletnimi izkušnjami izdelave suho mesnih izdelkov privabljamo goste tudi iz sosednjih držav. 

Proces

pridelave vina

Nekaj ključnih procesov pridelave vina, na katere moramo biti še posebej pozorni za dober PREKMURSKI ŠPRICER!

Trgatev

Pridelek po možnosti dajemo v zabojčke, v katere lahko dodamo tudi že žveplo, l-askorbinsko kislino in tanin..

Fermentacija

Naj bi potekala pri temperaturi 12-200C, odvisno, ali želimo bolj polna vina, ali pa samo vina z intenzivno aromo. Nato jim dodamo izbrane kvasovke

Serviranje

Temperatura je izjemno pomembna pri vseh vinih, saj se le s pravo temperaturo pravilno razvije tudi okus vina. Bela vina in rose se v glavnem strežejo ohlajena iz hladilnika.

Delovni čas:

Petek: 15h-21h
Sobota: 15h-21h
Nedelja: 15h-21h

Kontaktirajte nas

Glavna ulica 151, 9220 Lendava

051 322 169

vinotoc.kolar@gmail.com.

Vinotoč Kolar© 2020 | Vse pravice pridržane